Ogle Marabu Izvērst

Ogle Marabu

Hendi Hendi

199541

Jauns

Ogle Marabu, HENDI

Detaļas

Paredzēts izmantošanai profesionālās ēdināšanas iestādēs. Gaļas, zivju, jūras velšu, dārzeņu un uzkodu pagatavošanai. Ražots, karbonizējot cietkoku pie temperatūras no 400 līdz 700°C, bez gaisa. Izgatavots no invazīvas marabou rūpnīcas, kas aug Kubā – izejmateriālu iegūšana videi un sabiedrībai atbildīgai ražošanai.100% dabiski. Dūmakains aromāts piešķir ēdienam unikālu garšu. Augsts kaloriju saturs, zems dzirksteļu līmenis. Divreiz degšanas laiks, salīdzinot ar parasti lietotajiem mīkstas ogles veidiem.
Weight 10

Lai šī vietne pienācīgi darbotos, mēs dažreiz jūsu datorā izvietojam sīkdatnes (cookies).Sīkdatnes palīdz vietnei atcerēties jūsu iestatījumus — valodu, valūtu, preču grozā ievietotos produktus un citas izvēles attiecībā uz to, kādu šo vietni vēlaties redzēt savā datorā, — lai jums nevajadzētu tos ievadīt katrreiz no jauna. Turpinot izmantot interneta vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai mūsu mājas lapā.