Charcoal Marabu Expand

Charcoal Marabu

Hendi Hendi

199541

New

Charcoal Marabu, HENDI

More details

For barbecuing meat, fish, seafood, vegetables and appetizers. Produced by carbonisation of hardwood at temperatures between 400 and 700°C, without air. Made from the invasive marabou plant that grows in Cuba – perfect raw material for environmentally and socially responsible production. 100% natural. Releases a smoky aroma during burning which gives food a unique flavour. High calorie content, low spark level. Twice the burning time compared to commonly used soft charcoal types.
Weight 10
Accept

Lai šī vietne pienācīgi darbotos, mēs dažreiz jūsu datorā izvietojam sīkdatnes (cookies).Sīkdatnes palīdz vietnei atcerēties jūsu iestatījumus — valodu, valūtu, preču grozā ievietotos produktus un citas izvēles attiecībā uz to, kādu šo vietni vēlaties redzēt savā datorā, — lai jums nevajadzētu tos ievadīt katrreiz no jauna. Turpinot izmantot interneta vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai mūsu mājas lapā.